Propers concerts

14 d’oct. 2013

Xarim Aresté


Dijous 17 octubre
21 h, Centre d'Art Cal Massó (Reus)
Xarim Aresté
Rock, Flix
Preu: 5 €
Venda a taquilla 


Divendres 18 octubre
22.30 h, La Vaqueria (Tarragona)
Xarim Aresté
Rock, Flix
Preu: 5 €
Venda a taquilla  


Xarim Aresté (nascut a Flix el 1983) és el cantant i guitarrista de Very Pomelo. També va ser el guitarrista de la recent gira de reunió de Sopa de Cabra. A més de company de pis de Gerard Quintana i Paul Fuster, amb qui ha tocat el dobro. Va ser guitarrista de Maika Makovski i de Sanjosex. Ha tocat amb Josele Santiago... I ara, finalment, s'estrena en solitari amb l'àlbum Lladregots (Chesapik, 2013).

Diu que té més de 40 discos que ha gravat ell sol a casa. Ara, finalment s'ha decidit a donar un pas endavant. De fet el ja el va donar amb Very Pomelo, exercint per primer cop de líder i frontman, però ben embolcallat per tota una banda. Ara és diferent: és ell, sota el seu nom, ha gravat tots els instruments, i en directe l'acompanyen només baix i bateria.

El de Flix demostra que, a més d'un gran guitarrista, és un compositor eclèctic en el bon sentit de la paraula. Lladregots parteix del blues i la psicodèlia, però també circula pel funk, la rumba, el folk o el jazz. Xarim juga a ser Captain Beefheart, Ray Davies, Jerry Garcia o un vell bluesman del delta del Mississipi. Tot depén del moment, de la cançó.

Xarim és personalitat en temps de folk català de manual. És parquedat en temps de discos sobreproduïts. I és un directe d'alt octanatge en temps d'actuacions ancorades en la correcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada